Club Cele lezing 'Situatie Gewijzigd' over het toekomstig landschapDinsdag 9 april neemt AtelierOverijssel het publiek mee naar het toekomstig landschap. 'Situatie Gewijzigd' zet je aan tot denken, prikkelt de geest en maakt je bewust van de impact van ontwikkelingen die we nu in gang zetten kunnen hebben op het landschap van de toekomst.

Wil je geprikkeld worden om na te denken over ons landschap? In gesprek gaan over hoe we groen Overijssel sterker kunnen maken? En bekijken welke keuzes we zelf kunnen maken in de inrichting van ons landschap? Kom dan op dinsdag 9 april naar Club Cele! De lezing geeft ons ook handelsperspectief voor de komende wandeling van het Engelenpad op 14 mei, wanneer Club Cele de Overijsselse natuur intrekt - walk the talk!

Inloop: 20 uur

Start: 20.30 uur

Toegang gratis.

Club Cele:

Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Elke dinsdag is er een programmering: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema's, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie.

Kijk ook op de website van Club Cele >

Adres Club Cele Cafe Foye (Schouwburg Odeon): Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle

Parkeren Kan bij de Qpark Zwolle centrum: Maagjesbolwerk 54, 8011 LL Zwolle (circa 5 minuten lopen naar Club Cele)

Fiets Op de Blijmarkt is genoeg fietsparkeerplek